Varausjärjestelmät

Dynaamiset varauskalenterit

Vapaasti muokattavat varauskalenterit sopivat erinomaisesti erilaisten tilojen varaamiseen. Runsas ominaisuuksien määrä takaa sen, että varauksille saa asetettua juuri sellaiset säännöt kuin kyseinen tila vaatii.

Järjestelmän varauskalentereita on kaksi päätyyppiä. Vakiovuorokalenterit, joissa varaus toistuu joka viikko samaan aikaan, sopivat mainiosti esimerkiksi saunojen varaamiseen. Tilaussaunoja ja pesuloita varten sopii kertavarauskalenterit, joissa varaus kohdistuu vain yhteen päivään eikä toistu automaattisesti. Kummallekkin kalenterityypille löytyy runsaasti säätövaraa ominaisuuksista.


Katso hinnat Kokeile varausjärjestelmää! Hanki nyt

OMINAISUUDET

Suomen Kiinteistödatan tilanvarausjärjestelmässä on monia juuri taloyhtiöille suunnattuja ominaisuuksia, jotka tekevät niistä helppoja ja miellyttäviä käyttää sekä asukkaalle että myös isännöitsijälle. Kokeile itse osoitteessa http://kiinteisto.info/esimerkki/.

Käyttäjätunnus: esimerkki@kiinteistodata.fi  Salasana: asukassivu

Mobiilikäyttöinen

Varausjärjestelmä ja sen kaikki ominaisuudet toimii yhtä hyvin käytit sitä sitten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Vakiovuoro- ja kertavarauskalenterit

Kalenterit sekä viikoittain toistuville että kertavarausperiaatteella toimiville tiloille.

Yhdistettävyys asukassivuihin

Varausjärjestelmän saa liitettyä Suomen Kiinteistödatan asukassivuihin, jolloin asukassivuista tulee nykyaikainen sähköisen asioimisen väylä.


Varauspäivät valittavissa

Kalentereissa voi vapaasti valita viikonpäivät, jolloin varauksia voi suorittaa. Päiviä voi ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä helposti hallintapaneelin kautta.

Vuorot muokattavissa

Kalenterin vuorojen pituus on helposti valittavissa. Varausten alkamisaikaa ja varausten määrä per päivä on mahdollista muokata kalenterin perustamisen jälkeenkin.

Taloyhtiön omat varaukset

Onko taloyhtiöllä käytössä lenkkisauna? Ei ongelmaa! Kalentereihin voi luoda myös taloyhtiön omat varaukset, jotka erottuvat muiden varausten joukosta värikoodauksen ansiosta.


Yksityisyysasetukset

Kalentereiden yksityisyysasioita voi helposti muokata. Varauksista voi poistaa huoneistotunnukset näkyvistä.

Peruutuspolitiikka säädettävissä

Lisää ennustettavuutta tilojen käyttöön peruutuspolitiikalla. Vakiovuorovaraukselle voidaan asettaa vähimmäisvoimassaoloaika ja kertavarauksille peruutettava viimeistään X tuntia ennen vuoroa -aika.

Varauksien maksimimäärä valittavissa

Aktiivisten varausten lukumäärä voidaan rajoittaa, jotta kaikille asukkaille mahdollistetaan yhtäläinen pääsy suosittuihin tiloihin.