Asukassivut

Taloyhtiön nettisivut

Suomen Kiinteistödatan sisällönhallintajärjestelmä mahdollistaa asukassivujen luonnin helposti ja nopeasti. Taloyhtiön tietojen esittämiseen on valmiita elementtejä, joita yhdistelemällä taloyhtiölle saa luotua kattavat kotisivut ilman erityistä tietoteknistä osaamista.

Asukassivut voidaan myös laajentaa kattavaksi sähköisen asioinnin väyläksi. Vakiomuotoisten asukassivujen sivuvalikoimaan kuuluu taloyhtiön tietosivu kohteen perustiedoille, tiedotesivu isännöitsijän ja huoltoyhtiön tiedotteille, tiedostopankki ja kulutusseurantasivu taloyhtiön energiankäytön seurantaan.

Ottamalla käyttöön sähköisen asioinnin ominaisuudet voivat asukkaat hoitaa asukassivujen kautta näppärästi mm. sauna- ja pesulavaraukset, vikailmoitukset sekä autopaikkajonoon ilmottautumisen. Järjestelmään lisätään uusia sähköisen asioinnin ominaisuuksia käyttäjien toiveiden mukaisesti jatkossa.


Katso hinnat Kokeile sivuja! Hanki nyt

OMINAISUUDET

Suomen Kiinteistödatan asukassivut avaavat helpon ja näyttävän viestintäkanavan isännöitsijän, huoltoyhtiön ja asukkaan välille. Tutustu asukassivujen ominaisuuksiin alla tai kokeile itse osoitteessa http://kiinteisto.info/esimerkki/.

Käyttäjätunnus: esimerkki@kiinteistodata.fi  Salasana: asukassivu

Mobiilikäyttöinen

Asukassivu ja kaikki sen ominaisuudet toimivat yhtä hyvin käytit sitä sitten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Helppo hallittavuus

Sivujen luonti, päivittäminen ja muokkaus on yksinkertaista. Sivuille voi asettaa useita vastuuhenkilöitä, joilla kaikilla on pääsy muokkaamaan sisältöä.

Yhdistettävyys porrashuonenäyttöihin

Asukassivut saa liitettyä Suomen Kiinteistödatan porrashuonenäyttöihin, jolloin asukassivujen tiedot ovat nähtävissä myös ilman omaa laitetta ja internet-yhteyttä.


Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön perustiedot saadaan esitettyä visuaalisesti näyttävässä muodossa tietosivulla. Sivu sopii mainiosti taloyhtiön käytäntöjen esittelyyn.

Tiedotteet

Kalenterin vuorojen pituus on helposti valittavissa. Varausten alkamisaikaa ja varausten määrä per päivä on mahdollista muokata kalenterin perustamisen jälkeenkin.

Kulutusseuranta

Asukassivujen mukana tulee aina kulutusseurantapalvelu. Asukassivuilla esitettävä kulutusseurantaraportti tuo energiakulutustiedot asukkaiden ulottuville.


Tiedostopankki

Tiedostopankin kautta taloyhtiön tiedostot on helppo jakaa asukkaille. Tiedostot saa järjesteltyä kansioihin ja niille voi asettaa käyttöoikeusrajoituksia (hallituksen jäsenet, osakkaat, vuokralaiset, kirjautumattomat).

Varauskalenterit

Laajentamalla asukassivut varausjärjestelmällä mahdollistetaan sauna- ja pesulavuorojen varaus suoraan sivujen kautta kellonajasta ja paikasta riippumatta.

Projektien seuranta

Taloyhtiössä käynnissä olevien projektien seuranta tuo avoimuutta isännöintiin ja rakennuttamiseen. Asukas voi seurata projektien aikataulua ja etenemistä reaaliajassa asukassivujen kautta.


Autopaikkojen hallinta

Taloyhtiön paikoitusalueet ja autopaikkatilanne on helpompi esittää visuaalisena kuin selittää puhelimessa. Asukassivujen kautta näkyville saa paikoitusalueiden kartat ja autopaikkajonoon ilmottautuminenkin on mahdollista.

Ilmainen käyttöönottopalvelu

Sisällön syöttäminen järjestelmään voi kuulostaa työläältä. Ei hätää - Suomen Kiinteistödata tekee sen puolestanne veloituksetta.